Bezorgwijze
  • Bezorging door middel van onze eigen Kast2Go-meubelbus. Onze eigen chauffeur plaatst dan de kast binnen op de aangewezen plek (mits begane grond) en neemt het verpakkingsmateriaal weer retour. Een handje hulp uwerzijds is wel noodzakelijk, zo kunnen we de bezorgkosten ook laag houden.

    De bezorgdatum wordt in overleg met u vastgesteld. We plannen uw adres dan op een van onze bezorgroutes in, normaal gesproken is dat binnen ongeveer 10 werkdagen te organiseren. U krijgt vooraf een persoonlijk bericht hoe laat de chauffeur op de afgesproken dag verwacht kan worden.

    Mocht bezorging door onszelf niet te organiseren zijn, bijvoorbeeld vanwege vereiste leveringsnelheid, dan is bezorging door middel van het transportbedrijf van Spreuwel een optie! De kast wordt gegarandeerd binnen 5 werkdagen bij u aan huis afgeleverd. De kast wordt op een pallet vervoerd en transport binnenshuis is uw eigen verantwoordelijkheid. U kunt zelf een werkdag kiezen dat u de kast wilt ontvangen. Tijdstip is vooraf niet aan te geven, wel kunt u 1 dag voor levering via een track&trace site opvragen wat de richttijd van levering is. Daarnaast kan de chauffeur 30 min van te voren een belletje geven.