Flexibele openingstijden
 • Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken we graag een afspraak-op-maat. Zodoende nemen we alle tijd om u als klant wegwijs te maken in onze showroom en vrijblijvend alle vragen te beantwoorden. Een bezichtiging is dus alleen op afspraak mogelijk, alle dagen van de week in overleg mogelijk, ook zaterdag en zondag!

  Onze showroom annex opslagruimte ligt in Swalmen, een dorpje behorend tot gemeente Roermond, gelegen in Midden-Limburg. In 10 minuten bereikbaar vanaf de afslag van de autosnelweg (A73)

  ADRES: BREDEN ARS 4, 6071 LC te SWALMEN.

  We zijn gemakkelijk te bereiken via de A2 vanuit Maastricht / Eindhoven, of vanuit de A73 vanuit Nijmegen / Arnhem. Ook vanuit Duitsland zijn we gemakkelijk bereikbaar vanaf "autobahn 52".

  Wilt u de kast van uw keuze bezichtigen of wilt u vrijblijvend naar ons aanbod komen kijken, belt u dan voor een afspraak met 06-38300260 (Roy Zanders) of 06-15138092 (Roel Geujen). Uiteraard kunt u ons ook mailen.

  Ook op zaterdag en zondag zijn we telefonisch of per mail bereikbaar, juist op deze weekenddagen kunnen we een afspraak plannen. Het adres waar onze showroom annex opslagruimte is gevestigd is Breden Ars 4 te Swalmen (Routebeschrijving). Aangekomen bij dit adres mag u nog 100 meter rechtdoor rijden, waarbij u aan de rechterzijde een grote ijzeren poort ziet waar eveneens ons spandoek hangt.

  Een tip om uw bezoek aan onze showroom te combineren met een dagje uit?
  In Roermond is het Designer Outlet Roermond gelegen, dit Designer Outlet biedt mode en lifestyle met meer dan 170 internationale designermerken en deze ook nog met kortingen van 30 - 70% van de reguliere winkelprijs. Geniet in een ontspannen shoppingsfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over deze stijlvolle shoppingboulevards. Het Center is 7 dagen per week geopend.

  Bij het Designer Outlet Roermond vindt u niet alleen kleding, maar een breed assortiment aan merkartikelen van designmode tot schoenen, accessoires, sieraden en cosmetica. Van sportartikelen en huishoudelijke artikelen tot woonaccessoires en cadeau ideeën - en altijd voor de beste prijs.
  Welke shops aanwezig? Hier vindt u een plattegrond. Het Designer Outlet Roermond is met meer dan 3,75 miljoen bezoekers per jaar een van de grootste attracties van heel Nederland! Voor meer informatie bekijk eens hun website: www.designer-outlet-roermond.com.