Klantbeoordelingen
  • Via onderstaande link kunt een recensie over Kast2Go toevoegen. We stellen uw mening zeer op prijs en streven naar een optimale service. Uw recensie zal eerst gecontroleerd worden, maar inhoudelijk zullen er geen aanpassingen gemaakt worden voordat deze geplaatst wordt.

    beoordeling toevoegen


    86

    Buffetkast

    Superblij met mijn nieuwe kast. Woensdag gebeld en kon zaterdag al worden gebracht. Ondanks de sneeuw stond de vriendelijke chauffeur klokslag 7.30 op de stoep. Op onze wens ingepakt laten staan omdat we nog moeten sauzen. Supersnel !!

    Karin de wit (2017-12-11 09:17)


    90

    Kast

    Prima service, je krijgt wat je ziet, kast word thuis bezorgd vriendelijke man zeer behulpzaam.
    Wezijn erg tevreden en blij met onze kast! Een aanrader!

    Van t Hoofd (2017-11-19 13:44)


    80

    Kasten

    Ik ben super blij met jullie winkel en de servers.
    Snelle levering en alles van papier wordt gewoon weer meegenomen.

    Emma (2017-11-19 12:46)


    93

    Mooie buffetkast

    Ik vind het contact levering een 9 waard

    Wim Veldmeijer (2017-11-13 17:58)


    86

    Buffetkast

    Gisteren een fijne aflevering van onze nieuwe buffetkast en tv meubel gehad!
    De kast is al helemaal ingericht met het servies wat we er graag in wilden hebben.
    Super tevreden...Kast to go “kopje koffie to go”uit een van onze koffiekopjes uit onze buffetkast?

    Gertie Bourgonje (2017-11-12 11:22)


    90

    Buffetkast Bastiaan wit/teak

    Wij zijn heel tevreden met de manier van bezorging van de kast.
    En ook heel blij met onze nieuwe aanwinst. we gaan er zeker van genieten.

    Lizzy Janssens (2017-11-12 10:39)


    96

    Buffetkast

    super mooie kast boven me verwachting.goede service m afspraak en super goede en nette aflevering.bezorger nam alles mee papieren enzo helemaal topie.ben al aan kijken vd tv kast vd zelfde serie..binnen 1 week kan al bezorgd woorden 🤗

    Ingrid Appelo (2017-11-04 16:44)


    90

    Buffetkast Bastiaan Wit

    Deze prachtige kast besteld op 11 Oktober.
    We waren ook op slag verliefd bij het zien van de kast op de website.
    Na het plaatsen van de bestelling keurig de bevestiging per mail, als ook een mail tbv de bezorging.
    Dit gaat keurig in overleg.

    Zaterdag 21 Oktober is de kast geleverd.
    Alles keurig verpakt, en zoals is gevraagd hebben we keurig meegeholpen om de Kast (in 2 separate delen)
    Op zijn plek te krijgen.
    Het verpakkingsmateriaal word keurig mee retour genomen, en de kast word in overleg op de juiste plek geschoven.
    Afrekenen kan easy via het meegebrachte PIN apparaat.

    Ze laten ook nog een verf setje achter, hiermee kan je evt lak reparaties uitvoeren, mocht je een beschadiging maken op de kast.

    Wij kunnen niets anders zeggen dan… top bedrijf, houd zich keurig aan de afspraken, en *what you see is what you get*
    Prachtig meubel.
    Sluit dan ook niet uit, dat er wellicht nog een bestelling zal volgen 

    Roy van der Vegt (2017-10-23 11:50)


    90

    Bastiaan buffetkast

    Super blij met onze nieuwe buffetkast. De service is top en een snelle
    nette levering. Helemaal tevreden.

    Marie-Louise van Loon (2017-10-20 17:25)


    86

    Een hele mooie kast voor een leuk prijsje .
    Het bezorgen is ook super netjes .

    Patricia gabriels (2017-10-13 09:15)


    96

    Prima service en goede kwaliteit

    Ik was huiverig om te bestellen via een foto maar was aangenaam verrast. Prima service en goede kwaliteit kast. Staat prachtig in huis.

    Veronique (2017-10-11 22:02)


    90

    Superblij!2

    Ik had nog meer gekocht, hier de uffetkast en eettafel.

    Margit van Tilburg (2017-10-11 16:43)


    90

    Superblij!

    Op 30 september in de showroom geweest en 9 oktober werd alles al geleverd. De meubels zijn prachtig! Al heel veel enthousiaste reacties gekregen!

    Margit van Tilburg (2017-10-11 12:06)


    96

    Gewldige aanwinst

    Deze kast is een geweldige aanwinst in mijn woonkamer. Het is een echte blikvanger. Kast is van goede kwaliteit enzeer solide. Ik raad Kast2go zeker aan bij iedereen die ik ken. Superservice!!

    Bianca Sariisik-Boom (2017-10-10 15:45)


    96

    Super!!

    In 1 woord "wauw"
    Meubels zijn echt geweldig, goede kwaliteit mooie prijs en super service..
    Meubels werden netjes gebracht, in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.
    Helemaal verliefd op onze "nieuwe" woonkamer!
    Roy en Roel bedankt voor de goede service, wat een top bedrijf hebben jullie.
    Echt een aanrader.

    Mandy Buijssen (2017-10-08 20:12)


    93

    Buffetkast

    Uitstekende service, snelle levering, goed contact met leverancier. Prachtige kast geleverd in sterke verpakking, wordt op plek gezet en alle kantons en plastic worden meegenomen. In mijn kamer staat een prachtige kast voor weinig geld. Ben super blij met de kast!

    Joke Schep (2017-10-08 12:52)


    90

    Kast Bastiaan

    Wij zijn erg tevreden over de goede service die bestaat uit een snelle levering! Binnen een paar dagen hadden we de kast in huis. De kast is precies wat we zochten! Een aanrader qua service en product!

    Jasmijn (2017-10-03 21:59)


    10

    Wunderschön - tolle Qualität - super schnell

    Herzlichen Dank für den tollen Service, die super freundliche Beratung!
    Wir sind total begeistert von Ihren Möbeln. Sie sind wunderschön, tolle Qualität und super schnelle Lieferung - Wir freuen uns!

    Jutta Ludwig (2017-10-03 21:06)


    10

    hallo

    Wij zijn heel super blij met onze kast. De service was geweldig. Iedereen die ik op mijn facebook heb waren enthousiast. Ik geef Kast2go dan ook een 10. als het
    meer kon zelfs een 10+.
    Beveel Kast2g0 zeker aan

    jan en nell bastiaan (2017-10-01 14:51)


    93

    Witte buffetkast

    Niet normaal wat een service :
    Zijn zaterdags gaan kijken en nog geen week erna stond hij bij ons in de kamer
    Super vriendelijke mensen en de kast is helemaal TOP kon niet beter zeker een aanrader.

    Selen (2017-09-24 10:49)


    10

    Kast

    We zijn super tevreden over de service 👍.
    Kwaliteit,en zeker de verkoper en bezorger...Toppie👍

    Fermont (2017-08-31 12:57)


    83

    Kast werd nog eerder gebracht dan afgesproken. Hele aardige man heeft de kast rustig en netjes afgeleverd. Prachtige kast waar we heel blij mee zijn.

    M de Kleijn (2017-08-27 10:40)


    93

    Prachtige Buffetkast met top service

    Mijn ervaring is uitermate goed. Bestelling ging makkelijk. Even was er onduidelijheid of de betaling gelukt was. Ik heb hier direct een mail over gestuurd. Dit was in de avond rond een uur of negen. Binnen 5 minuten kreeg ik antwoord dat het in orde was, met tevens verdere informatie over wanneer de kast geleverd zou gaan worden. Hier is netjes aan voldaan. Er werd geholpen met het uitpakken en opzetten van de kast. En toen de allervriendelijkste meneer weg ging kon ik direct beginnen met inruimen. Het is goede kwaliteit, en hij is werkelijk prachtig! Enorm blij mee. Het is mijn pronkstuk van de woonkamer.

    Lycke (2017-08-25 08:56)


    80

    Grutterskast

    Niets dan lof over Kast2Go vanaf moment van eerste contact, bestelling en levering. Prima produkt met een goede prijs kwaliteit verhouding.
    We kunnen Kast2Go dan ook heel warm aanbevelen.
    Ger

    Ger Remmen (2017-08-12 16:34)


    10

    Buffetkast

    Snelle levering en super mooie kast. Zeker een aanrader dit bedrijf, scherpe prijzen en fijne service.

    Anja (2017-08-11 07:55)


    90

    Buffetkast Degen

    Altijd spannend om online grote aankopen te bestellen, maar kast2go heeft zijn reputatie waargemaakt. Goede service vanaf moment van bestellen tot en met het plaatsen van de bufferkast.

    Het bedrijf zou ik iedereen aan raden die op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Met vriendelijke groet,
    O.Schoonhoven

    Schoonhoven (2017-07-14 08:59)


    96

    Goede service

    Dit bedrijf doet wat ze beloven, afspraken nakomen en op tijd leveren. Een aanrader.

    Ad van Rossum (2017-06-26 12:20)


    10

    Buffetkast

    Hallo, Heb vorige week een buffetkast en had hem 3 dagen later al in huis. De chauffeur die de kast bracht was super vriendelijk en erg behulpzaam. Samen de kast naar boven gesjouwd en de kast daardoor een beetje beschadigd. De chauffeur heeft de bechadigging ter plekke gerepareerd en een reparatiesetje gegeven. Super service goede kwaliteit en prijs.

    Frank Lehmler (2017-06-25 21:37)


    10

    We hebben een prachtige buffetkast en tv-kast inmiddels staan. Gewoon echt top. En tijd is tijd. Echt een aanrader, de goedkoopste die ik kon vinden, met een prachtige kwaliteit. Wat wil je nog meer. Dank je wel Roel en waarschijnlijk tot een volgende keer.

    Marjan de Jonge (2017-05-14 14:53)


    86

    Top!

    Online zag ik leuke kasten, maar wou toch liever in het echt gaan kijken.. dit was geen enkel probleem heb dag erna afspraak kunnen regelen met Roel! Eenmaal besteld, zou het +-8 weken duren i.v.m. kast niet op voorraad in de gewenste kleur. Maar na 2 en halve week, staan de kasten al netjes in mijn appartement!!! Super snel gegaan dus, zeer tevreden :)

    Tanina (2017-05-05 19:39)


    86

    Buffetkast

    Perfecte service, zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

    Netten (2017-04-30 11:17)


    86

    Prachtige kast

    Vandaag een geweldige kast opgehaald. Ik ben er zo blij mee. Kast2Go raad ik iedereen aan, ook snel antwoord via mail of facebook.

    Monique Vrijbloed (2017-04-28 21:23)


    10

    Perfecte service!

    Wijnrek besteld en keurig netjes geleverd inclusief verfsetje om eventuele beschadigingen weg te weeken. Er vriendelijke man die het wijnrek kwam leveren! Kortom.......sublieme service! TOP!

    Henk Evers (2017-04-08 16:10)


    80

    Tollen Schrank

    Hallo! Und wir danken für den tollen Schrank! Die Qualität und Verarbeitung ist wirklich top und ich habe auch eine Top Bewertung für Sie abgegeben! Vielen Dank nochmal!!! Viele Grüße Ramona Annunziata

    Ramona Annunziata (2017-04-01 05:24)


    10

    Top!

    Na lang zoeken eindelijk gevonden Ben er super blij mee En wat een top service! Bedankt Kast2go

    Mirjam (2017-03-31 10:15)


    10

    Super toller Schrank!

    Unmittelbar nach meiner ersten email, bekam ich direkt Antwort und gleich ein Angebot zugeschickt und innerhalb von zwei Wochen bekam ich den Schrank nach Deutschland geliefert. Sehr netter Lieferant (Fahrer) und ein toller Schrank! Das kann man nur weiter empfehlen!!!!!

    Ramona (2017-03-30 18:59)


    90

    Sehr zufrieden

    Sehr geehrtes Kast2go Team, wir haben vielmals zu danken. Der Schrank entspricht genau unseren Vorstellungen. Die Abwicklung war reibungslos, der Kaufpreis völlig angemessen, der Service herausragend und sowohl die Beratung, als auch die Lieferung sehr freundlich und zuvorkommend. Wir werden Sie auf jeden Fall weiterempfehlen. Vielen Dank nochmals und vielleicht bis bald. Mit besten Grüssen Fam. Fuhr

    Fam Fuhr (2017-03-30 16:01)


    10

    buffetkast-tvmeubel

    Heel internet hadden we afgezocht,totdat we bij kast2go kwamen. fantastische spullen,keuze genoeg en geen geld snel gebracht en alle verpakking mee. dit zijn de goede ondernemers succes

    gigase (2017-03-27 14:08)


    83

    Buffetkast Bastiaan

    Ik schreef op mijn Facebook ik ben verliefd zo'n mooie Kast! De service was prima, verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen. Er zat een klein korstje op de kast die over het hoofd gezien was. Dat werd terplekke gerepareerd, ook zat er een reparatiesethe bij mocht er een kras opkomen. Levertijd was ook supersnel, daar wordt je blij van😊. Ik het meteen nog een kast besteld, jammer genoeg niet meer op voorraad. Nu maar hopen dat niet al te lang duurt. Al met al een super bedrijf met mooie spullen en goede service

    Beppie (2017-03-26 18:59)


    80

    Goeie service, prima prijs/kwaliteit!

    Goeie service, prima prijs/kwaliteit!

    Koen (2017-03-26 18:46)


    96

    goed

    Door de prima service en correcte opvolging kan ik iedereen Kast2go aanbevelen, ze zijn stipt, correct en komen hun afspraken na. Chapeau! Een schitterende kast en super service! Dank jullie wel,

    Uit Tilburg (2017-02-24 19:57)


    93

    Vlotte levering, prachtige kast.

    Hoebe (2017-02-21 19:35)


    80

    Servieskast wit.

    Prachtige kast. Staat geweldig in de kamer. levering ging snel en soepel. mooie en degelijke kwaliteit. Een klein puntje van aandacht is de afwerking van de laden. 1 la ging niet open omdat de schroef aan de onderkant naar buiten was gekomen. Inmiddels met veel geduld verholpen maar was wel even lastig om de la niet verder te beschadigen. Gelukkig niet zichtbaar omdat het onder de la zit en achterin. Prima service en dank voor het geduld. Vriendelijke groet, Wim

    Wim (2017-02-20 16:03)


    10

    Uitstekend bedrijf. Service van af de aankoop tot de levering. In 1 woord TOP!!

    Dragani (2017-02-15 06:52)


    86

    Zeer goede service

    Leuk wijnrek gezien op de site en zeer snel reactie gekregen op de vraag wat de verzendkosten zijn. Aantal dagen van tevoren kreeg ik al bericht wanneer en hoe laat de levering plaats zou vinden. Op de dag zelf was het erg slecht weer en gladde wegen en meteen weer ruim van tevoren een bericht dat de chauffeur iets later zou komen. Gewoon netjes dat de klant zo goed geinformeerd wordt. Wijnrek precies zoals op de site en zoals we ons hadden voorgesteld. Een mooie aanwinst voor onze woonkamer. Wij zullen zeker jullie site vaker gaan bezoeken! Groet, Stefan

    Stefan (2017-02-14 22:47)


    80

    Keurige levering prima kwaliteit

    Ruim een week geleden onze nieuwe kast geleverd gekregen. Zeer tevreden. Was een gok om ongezien een kast te kopen. Vriendelijke chauffeur keurig in elkaar gezet en netjes al het afval mee terug genomen. Ik zou het iedereen aanraden die een mooie degelijke kast zoekt.

    Swier (2017-02-12 18:07)


    90

    Top levering

    Super service. Kast werd netjes afgeleverd Door een vriendelijke man. Plastic en karton werd netjes meegenomen. Bezorger ging zorgvuldig met alle spullen om. Top.

    Claudia De Lange (2017-02-10 21:15)


    10

    Perfect

    Super mooie kast. Super Service Super prijs en kwaliteit. Kast2Go is een aanrader voor een nieuwe kast.

    Riny en Emile Bogaert (2017-02-10 20:58)


    80

    Buffetschrank 180cm

    Wir haben vor Ort einen tollen Schrank gefunden zu einem sehr günstigen Preis! Die Lieferung erfolgte innerhalb weniger Tage. Alle Absprachen wurden eingehalten, sehr freundlicher Kontakt mit Roy. Einzig was negativ war, dass die Anlieferung durch nur einen Fahrer erfolgte und ich bei dem schweren Schrank mit anpacken musste! Ansonsten gerne wieder!!!!

    Daniel (2017-02-08 11:35)


    10

    Prachtige buffetkast!

    Ik beveel iedereen kast2go aan. Vriendelijke service, snelle reacties, de bezorging was ook geweldig. De kast werd netjes uitgepakt en op zijn plek gezet. Hij is zo mooi, en goede kwaliteit! En de prijs is ook goed heb ze nergens anders nog van deze prijs en kwaliteit gevonden. Geen beschadigingen alles is perfect. Zelfs een onderhoudssetje erbij gekregen mocht ik ooit een beschadiging maken. Met een woord super! Kast2go, ontzettend bedankt!

    José (2017-02-01 20:53)


    80

    buffetkast bastiaan wit/TEAK (160cm breed)

    buffetkast bastiaan wit/TEAK (160cm breed) Sehr schön :-)

    Stefan R. (2017-01-31 15:43)


    80

    buffetkast

    geweldige service. op dinsdag besteld en vrijdag geleverd. houden rekening met werktijden dus werd heel vroeg in de ochtend geleverd zodat ik op tijd naar me werk kon gaan . nogmaals super bedankt Kast2go..

    Nancy Engels (2017-01-20 17:21)


    93

    buffetkast Bastiaan Teak

    Mooie kast, snelle levering en aardige chauffeur

    Houdijk (2017-01-16 11:39)


    10

    Büffetschrank Bastian

    Perfekte Kommunikation, günstiger Preis, schnelle Lieferung. Alle Absprachen wurden eingehalten, sehr freundlicher Kontakt. Gerne wieder!!!!

    Harms (2017-01-14 12:35)


    10

    Geweldig

    Snelle levering van deze prachtige kast. Alles werd door de bezorger netjes op de juiste plek gezet en materiaal werd weer meegenomen. Ik ben super tevreden!

    Bresser (2017-01-14 09:47)


    10

    Buffetkast

    Super mooie kast. Keurig op tijd gebracht door een vriendelijk chauffeur. Dus top

    Marcel (2017-01-13 21:20)


    96

    Prachtige Buffetkast

    Super snel geholpen. Ondanks dat er een vrachtwagen stuk was, toch de service geboden, om de kast eerder te brengen. Top!!!!

    Sandra Smaal (2017-01-05 20:55)


    10

    Vandaag onze kast geleverd. De bezorger was netjes op de afgesproken tijd. De kast werd netjes uit de verpakking gehaald, in elkaar gezet en helemaal nagelopen voor beschadigingen.Ook werd gekeken of alle deurtjes en laatjes goed open en dicht gingen. Nadien werd al het inpak materiaal netjes mee genomen. Ik kan niet anders zeggen dat het een top service is van jullie...Super tevreden..

    John (2016-12-30 10:02)


    80

    Buffetkast bastiaan

    Perfecte levering, precies op de aangegeven tijd. De kast is met grote zorg neer gezet. Zeer vriendelijke bezorger.

    R.J. Den Os (2016-12-05 19:30)


    86

    Nette en snelle levering. Toppie.

    Rob (2016-12-05 08:48)


    93

    Buffetkast

    Hele mooie kast, we zijn er heel blij mee. Het enige punt wat ik heb is dat de bovendeurtjes heel stroef open gaan. Met de tijd zal dat vast minder worden.

    Celine van Sijtveld (2016-12-04 16:55)


    93

    na twee keer telefonisch contact omdat ik niet wist of ik optijd thuis zou zijn. Kast geleverd en men was ook niet beroerd om even te wachten. top.

    Richard (2016-12-04 14:06)


    10

    tolle Qualität

    Wir haben einen großen Büffetschrank gekauft und sind sehr zufrieden. Die Qualität und Verarbeitung ist toll. Die Abwicklung war gut und schnell. Es gab zwar einen kleinen Transportschaden, der aber sofort und fachgerecht erledigt wurde. Vielen Dank! Wir bestellen gern wieder bei Ihnen. Der Büffetschrank ist toll und ein echter Hingucker für unser Wohnzimmer.

    Jana Etzel (2016-11-29 09:38)


    10

    Geweldige producten en geweldige service

    Erg tevreden over: - het assortiment - de wijze van bestellen en contact daarna - afsrpaken over levering en dialoog - de levering door kanjers van mannen die enorm helpen om de kast goed op zn plek te krijgen. Erg tevreden!

    Meryem Kilic (2016-11-22 20:25)


    10

    Bedankt voor de goede servies

    Beste kast2go, Dit weekend zijn we bij jullie in swalmen een kast komen ophalen. Dit ging toppie goed ontvangen en fijn geholpen met inladen van de kast, ook werd de kast nog eens extra goed in gepak super. We zijn er heel blij mee een super kwaliteits kast. Groetjes Fam. Uit Maastricht

    Fam. Lochs (2016-11-21 14:17)


    80

    superservice

    kast bestelt en zou 26 november geleverd worden maar door problemen met vervoer ben ik gebeld of het een week eerder kon en dan smorgens om zeven uur geleverd worden en idd om vijf voor zeven de vrachtwagen voor de deur en kast geleverd

    ooijen (2016-11-20 21:32)


    10

    Zeer goede service!!!! Snelle en perfecte levering.

    I.smit (2016-11-20 20:49)


    10

    Nieuw Interieur

    Toen we voor het eerst deze site tegenkwamen waren we onmiddellijk verkocht. We twijfelden even om te bestellen omdat het namelijk ver bij ons in de buurt is en we op voorhand niet konden komen kijken. Na wat research en veel postieve reacties te lezen toch maar het erop gewaagd en gans ons interieur besteld. Er was direct heel vlotte mail communicatie,dat stelde ons al gerust. Enkele weken later was het zover en werd alles geleverd. De meneer die het leverde was heel vriendelijk en heeft alles mooi op z'n plaats helpen zetten. Plus alle vuiligheid netjes meegenomen. Het resultaat is nog veel mooier dan we het ons hadden voorgesteld. Wij zijn dus meer of tevreden klanten! Bedankt voor de vlotte regeling en levering. We wensen jullie nog het allerbeste toe! Groetjes

    Sharon De Vriendt (2016-11-16 14:23)


    10

    Buffetkast

    Op internet een geweldig leuk kastje gezien. Dit was helaas niet leverbaar, maar kreeg gelijk een iets duurder aangeboden tegen hetzelfde bedrag. Bezorging netjes en snel! Dankjewel PS Al heel veel leuke reacties gehad op het kastje ;-)

    Fam. Roks (2016-11-14 22:46)


    10

    Goede service!

    Draaideurtjes vervangen en kast is weer als nieuw. Bedankt Noel voor de goede service!

    Edwin (2016-11-13 07:37)


    86

    Buffetkast

    Gister onze buffetkast binnengekregen. Eerlijk is eerlijk stonden vorige week met de verkeerde kast voor de deur. Was natuurlijk niet zo blij, maar het is keurig opgelost en nog een fles wijn toe. Een aanrader om zeker ook prijstechnisch bij kast2go te bestellen.

    Brokking (2016-10-22 12:21)


    10

    Toller Schrank

    Wir sind per Zufall auf Kast2go gestoßen, als wir auf der Suche nach einem Buffetschrank waren. Die Kommunikation lief trotz nicht vorhandener Holländischkenntnisse völlig problemlos. Einfach toll. Gestern kam der Schrank. Sieht wirklich toll aus. Der Mitarbeiter, der den Schrank lieferte, war sehr freundlich. Wir sind rundum sehr zufrieden und würden zu jeder Zeit wieder hier bestellen.

    Thomas (2016-10-07 19:58)


    80

    Snelle levering

    De kast die wij zochten hebben wij hier gevonden. Prima kwaliteit en razendsnel geleverd Complimenten hiervoor

    Kohler (2016-09-19 14:11)


    10

    Buffetkast

    Wat een service! Kast besteld en binnen 4 dagen geleverd. Keurig in de verpakking, geen beschadigingen en met wat hulp wordt hij nog netjes uitgepakt en op zijn plaats getild. Ben superblij met mijn kast, mooie kwaliteit! Echt een aanrader om hier te bestellen!

    Cindy Laan (2016-09-19 13:45)


    10

    Buffetkast

    Fijn geholpen en super blij met me nieuwe buffetkast zeker een aanrader 👍

    Gerrie (2016-09-09 09:53)


    80

    Nadat eea bij een andere firma verkeerd liep,kast2go gebeld,binnen 10 dagen stond de kast op zijn plaats.prima communicatie, prettige behandeling en perfecte levering.zeer zeker een aanrader.

    fam.bosveld (2016-09-07 19:53)


    10

    TOP!

    Mooie kast gekocht, leuke aanbieding, goede service!!! Helaas is de levering tot twee keer toe verzet, maar dit werd netjes van te voren gecommuniceerd en lag aan een tegenslag waar de verkoper in beide gevallen niets aan kon doen. Het tijdstip van de levering werd een dag van te voren via sms doorgegeven. Wat ik ook heel fijn vond! Ik ben super blij met mijn nieuwe kast!! Online bestellen zou ik via kast2go zeker vaker doen!!

    Lotte (2016-08-10 19:38)


    96

    Heel blij!

    De kast is binnen 2 dagen bij ons bezorgt, super service en de kast voldoet helemaal aan onze wensen en verwachtingen. Heel erg bedankt voor de extra bezorgservice!

    Maaike Grebe (2016-08-09 08:15)


    10

    Zeer tevreden

    De kasten en tafel die we gekocht hebben zijn net zo mooi als we op de site zagen. Goede kwaliteit. Ook de service is prima. Er kon heel snel worden geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

    Spijk (2016-08-07 14:54)


    10

    Met 3 kasten van kast2go in de woonkamer zijn wij bijna de kast2go showroom in Zuid-Duitsland

    Na vele meubelzaken in Zuid-Duitsland bekeken te hebben etc., hebben wij via internet de site van kast2go gevonden en onze eerste kast bastiaan 210 x 210 cm in wit/wit gekocht. We hadden de smaak te pakken en de grootste kast DR020 white inside (256cm breed) voor de woonkamer gekocht en het tv kastje Jan Bossing wit/wit. Een erg scherpe prijs kwaliteit verhouding. Roel heeft snel en goedkoop het transport met de kast2go bus naar Zuid-Duitsland (650 km) georganiseerd. Naar binnen gedagen, opgebouwd, de rommel en verpakking meegenomen...........perfect! Een fles witte wein had Roel voor de verjaardag von mijn vrouw meegegeven. Zoek je top kwaliteit, een scherpe prijs en een goede, vriendelijke snelle service (ook op zondag) dan ga je naar kast2go!

    Michael en Silke (2016-05-11 16:09)


    80

    Zeer tevreden over de service en snelle levering. Op 2e Paasdag een kast besteld en die werd anderhalve week later al geleverd. De bezorger nam uitgebreid de tijd de kast rustig naar binnen te krijgen en ik kreeg nog de gelegenheid er viltjes onder te doen.

    Fam. Broos (2016-04-11 11:26)


    83

    Buffetkast Jelle

    Super service zoals beschreven en gezegd heeft u een klacht wij doen er alles aan om het probleem op te lossen, onze kast kon helaas niet door de gang op de dag van levering en daardoor moest hebben wij een week na levering ons voorraam eruit moeten halen halen om het bovenste deel van onze kast naar binnen te kunnen brengen en we daardoor ook pas twee scheurtjes hebben ondekt en deze gemeld hebben waarna binnen een week een afspraak gemaakt is om dit te komen herstellen en op het het moment van herstellen ook ruim de tijd voor genomen is en nog een bus lak voor waar nodig omdat het ook moest drogen achter gelaten zodat we dit verder zelf nog een extra beschermlaag konden geven. Lang verhaal misschien maar wij kunnen niets anders zeggen als een top levertijd/bestelling en klacht afhandeling .

    van der Gaag (2016-04-03 18:53)


    96

    Aanrader!

    Ongezien online een nieuw kastenprogramma aanschaffen is best spannend. Roel gaf goede uitleg en stuurde een paar filmpjes met details van de kasten waar de interesse naar uitging. Wij waren dan ook erg benieuwd hoe de op afstand bestelde items (Bastiaan met teak, tv meubel Jan Bossing, dressoir met teak, salontafels 60x60 en hal kast met rieten mandjes) er in het echt uit zouden zien. Dit bleek een schot in de roos, want het zijn echt hele mooie meubels die prachtig passen bij het interieur! Vriendelijke bezorger die netjes werkte en uitleg gaf over het behandelen van het teakhout. @Roel: Bedankt voor de goede service! Ga vooral zo door qua klantvriendelijkheid, service en prijs/kwaliteit.

    Zeeuws meisje (2016-03-27 23:48)


    96

    Uitstekende

    Een echte aanrader,prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Tevens is de bezorging tot op de puntjes geregeld.

    Mans swarts (2016-03-23 19:30)


    10

    Super mooi!!!!

    Zeer Goede Service. Prima prijs kwaliteit verhouding. Duurde wat langer dan verwacht, maar dan krijg je ook wat! Zie foto...deze spreekt voor zich. Een unieke en handgemaakte buffetkast, die nog heel lang mijn woonkamer mag opfleuren. Jongens, bedankt en blijf vooral zo doorgaan met Kast2Go. Maurice

    Maurice (2016-03-14 19:33)


    10

    Kast2Go in de woonkamer in Zuid-Duitsland!

    Na vele meubelzaken in Zuid-Duitsland bekeken te hebben etc., eindelijk via internet de site van kast2go gevonden. Een erg scherpe prijs kwaliteit verhouding. Roel heeft snel en goedkoop het transport naar Zuid-Duitsland georganiseerd. Binnen 1,5 week was de kast bij ons in de woonkamer. De kast kwam heel goed verpakt en is door een extern transportbedrijf met 2 man naar binnen gedragen, uitgepakt en het afval hebben ze allemaal meegenomen. Zoek je top kwaliteit, een scherpe prijs en een goede, vriendelijke snelle service (ook op zondag) dan ga je naar kast2go! Dir was niet de laatste kast, die wij bij Kast2Go gekocht hebben.

    Silke en Michael (2016-03-07 11:05)


    90

    super blij met mijn nieuwe kast!!! Door een communicatiefout de verkeerde kast geleverd, maar deze is de volgende dag alweer omgeruild. top service.

    slijkerman (2016-03-06 17:46)


    93

    Goede service, vlotte levering, mooie kwaliteit kast voor een goede prijs!!

    Lidia (2016-03-03 10:23)


    80

    Toppie!

    Op maandag kast Bastiaan besteld. Was al op zaterdag leverbaar! Prima afspraken over levering. Kast werd keurig verpakt geleverd en netjes op zijn plaats gezet. Een klemmend deurtje werd ter plekke hersteld en alle rommel werd meegenomen! Restant betaling na onze aanbetaling kon gepind worden bij de chauffeur. Kortom: Super service; aan te bevelen!

    blijekoper (2016-02-29 09:45)


    93

    Kast

    Vanaf het bestellen tot aan de levering uitstekende service! Snelle reactie op vragen per mail, fijne hulp bij het plaatsen en prachtige kwaliteit kast! Complimenten; ga zo door heren!

    Joël Kieboom (2016-02-22 17:06)


    96

    Zeer tevreden

    Ik ben bijzonder tevreden over het contact met Kast2Go. De service is top en de tafel is echt mooi. IK zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

    Aad Baltus (2016-02-22 11:04)


    93

    Top kasten voor scherpe prijs

    Na vele meubelzaken langsgelopen te zijn, midden limburg, Belgie, woonboulevard Heerlen etc etc. Eindelijk via internet de site van kast2go gevonden. Waar je elders maar 1 kast voor had, hebben wij nu 3 kasten voor kunnen kopen. Stevige mooie kasten. Erg scherpe prijs kwaliteit verhouding. Fijn dat er toch de mogelijkheid ook is om de kasten even te bekijken. Wij waren toen meteen verkocht. Totaal niet te vergelijken met alle andere kasten die wij gezien hadden. Gewoon super.

    Danny Geijsen (2016-02-13 21:47)


    96

    Helemaal top!

    Na maanden zoeken naar een mooie buffetkast was ik een beetje teleurgesteld over het aanbod her en der. Of de kast was ver boven mijn budget, of het was goedkope spaanplaat/mdf meuk voor +1000 euro. Gelukkig heb ik de moed niet opgegeven en kwam ik bij kast2go uit. Het eerste wat me opviel waren de scherpe prijzen en de kwaliteitt dus dat werd verder klikken. Uiteindelijk ben ik voor model Bastiaan met teak gegaan incl thuisbezorging. Vooraf betalen was niet nodig, er kon wel aan de deur worden gepind, werd mij verteld. Dit soort vertrouwen maak je niet veel meer mee tegenwoordig. Aangezien de kast op voorraad was werd deze binnen 4 dagen bezorgd. Dus geen 8 tot 10 weken levertijd! De bezorgers waren ook heel sympatiek. De kast moest nog een trap op en daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Wel even meehelpen natuurlijk. Enfin, om een lang verhaal kort te maken. Zoek je top kwaliteit voor een scherpe prijs en een goede, vriendelijke service, kast2go yeah!

    Enno Hoen (2016-02-13 20:56)


    96

    1 woord: geweldig!

    Eind augustus zijn wij in Swalmen in de showroom gaan kijken en waren gelijk verkocht aan de whitewash kast met teakplanken. Echter er was een levertijd van 4 maanden. Om ons tegemoet te komen (we hadden een probleem met de bergruimte van de spullen), werd een whitewash kast in bruikleen gegeven. Dezelfde als die wij wilde alleen geheel in wit. Hierdoor kregen we meteen een mooie indicatie hoe de kasten (we hadden een 2 en 3 deurs besteld) zouden staan in de kamer. Het wachten werd hierdoor wel moeilijker, maar na ruim 4 maanden werden de kasten afgeleverd en keurig op de juiste plek gezet. Het afval meteriaal werd netjes opgeruimd meegenomen. Kortom: het was het wachten waard en de service geweldig. We zijn zo tevreden dat we jntussen ook een tvmeubel hebben en een salontafel in bestelling hebben staan. Dus wil u nieuwe muelbels, kijk hier eens rond, zeker de moeite waard!

    Monique van Dorst (2016-02-12 11:40)


    10

    absolut empfehlenswert!

    Als erste deutsche Rezensenten auf dieser Seite können wir festhalten: Für Deutsche (noch) ein echter Geheimtipp kurz hinter der Grenze in Swalmen! Wir haben vor ca. 3 Jahren hier unseren Küchenschrank gekauft und sind nach wie vor begeistert. Aus diesem Grund haben wir uns jetzt hier einen zweiten Schrank gekauft und wurden erneut nicht enttäuscht. Von der Terminabsprache über den Besuch im Showroom bis zur Lieferung gibt es hier eine sehr persönliche und kompetente Beratung! Qualität und Optik der Schränke sind einfach spitze! Vielen Dank und garantiert "tot ziens" Familie Gerresheim

    Familie Gerresheim (2016-02-08 23:47)


    10

    bij onze zoektocht naar nieuwe meubels kwamen wij via social media terecht bij Kast2go. Na n tel afspraak wilden wij eens een kijkje gaan nemen bij hun. Wij waren meteen verkocht😅. Hebben die dag n buffetkast, dressoir en twee tafeltjes gekocht. De verhouding prijs- kwaliteit is top. Afspraken worden goed nagekomen. Meubels werden keurig thuis afgeleverd. Dus nu ook de tv kast gekocht. Wij zijn in ieder geval super blij.😃😃

    Vera Janssen (2015-12-18 14:40)


    80

    Kast Job

    Heel klantvriendelijk ontvangen,goede uitleg en snelle flexibele levertijd. De prijs kwaliteit verhouding is super, kast staat heel mooi. Ook compliment aan de chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam, zal jullie zeker aanbevelen.

    Astrid (2015-12-12 19:43)


    10

    Perfect!

    Wij hebben bij Kast2go de buffetkast London gekocht. De kwaliteit is goed, met de hand geschilderd. De kast is gewoon heel erg mooi. Er wordt door Kast2go supersnel gereageerd op mail, zelfs op zondagavond. De kast is prima bij ons afgeleverd en de bezorger help met tillen en opbouwen, en hij ruimt zelfs het verpakkingsmateriaal op. Ook handig dat je gewoon bij aflevering kan pinnen. Kortom, zeer tevreden. Ga zo door!

    Burger (2015-12-12 14:09)


    10

    Ik heb de buffetkast bastiaan en tv kast fenna aangeschaft. Ter plaatse werd ik ontzettend vriendelijk geholpen, later contact gezocht om de kasten eerder te laten leveren en dit was geen enkel probleem. Ook het afleveren was erg netjes en precies op tijd. Zelfs tegen de rondlopende kinderen werd erg aardig gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

    birgit (2015-12-08 21:12)


    10

    Wij hebben de 3 mtr kast Mira gekocht, echt een super mooie kast, goede service en ontzettend vlotte communicatie via de mail. Het is een stevige, robuuste kast met ontzettend veel bergruimte. Zeker de moeite waard om hier even rond te kijken!

    M. Flowers (2015-11-17 21:19)


    93

    Top service

    We hebben in 2012 een kast gekocht en helaas ging er onlangs een glasplaat kapot van een klep. Contact gezocht en krijg tot mijn verbazing te horen dat ik een nieuwe klep op mag komen halen..... gratis..... !! Super service. Wat ons betreft Warme Douche!!

    Trudy (2015-11-04 19:38)


    83

    Wij zijn tevreden!!

    Dag Kast2go, eergisteren telefonisch contact gehad, gisteren besteld, en vandaag in huis. Echt te gek! Ik heb een foto gemaakt, zodat jullie het eindresultaat zien. Bedankt heren.

    fam Oudewater (2015-10-16 17:49)


    10

    Top service en prima kwaliteit

    genoeg tijd om eens rustig te kijken in showroom en je krijgt goede uitleg,keuze was vrij snel gemaakt en bezorging was top en snel...top bedrijf heren!!

    Fam eriksen (2015-10-12 16:32)


    96

    Wow ..

    Afgelopen week-end de showroom van Kast2Go bezocht. Veel verschillende soorten kasten en ook nog betaalbaar! Ben zeer positief verrast en benieuwd naar de bestelde Bastiaan.

    Steven de Graaf (2015-10-12 16:26)


    80

    In eerste instantie wat huiverig om via internet ongezien een kast te kopen. Goed advies en uitleg gekregen van Roy, chauffeur klokslag op afgesproken tijd, was heel behulpzaam kortom chapeau!

    Buijs (2015-02-06 19:24)


    96

    Uitgebreide keuze tegen een hele mooie prijs!

    Na een lange tijd googlen en rondkijken, uiteindelijk de kast gevonden die ik graag wilde hebben bij Kast2Go. Een betere prijs heb ik tot nu toe nog niet kunnen vinden op internet en ik heb heel wat sites afgespeurd. Enthousiaste mannen, slimme opzet doordat ze nagenoeg alles op voorraad hebben. Kast uitgezocht en een dikke week later staat ie al te pronken in ons huis. Complimenten ook voor de chauffeur en zijn behulpzaamheid!

    Chantal Dortants (2015-01-20 12:51)


    83

    Bezorgers waren ruim op tijd en hebben de kast netjes op zijn plek gezet. Bedankt mannen! Magneten zijn erg sterk waardoor de deurtjes wat moeilijk te openen zijn.

    Buurmeester (2014-10-25 23:07)


    10

    We hebben de kast JOB bij kast2go gekocht. Het is een super mooie kast en van zeer goede kwaliteit. De service van kast2go is ook onwijs goed. Werd goed geholpen door Roel met het uitzoeken van de kast en de mannen die de kast kwamen brengen waren erg netjes en hebben de kast zonder problemen geplaatst. Al met al een geslaagde aankoop bij kast2go. Bedankt.

    Danny (2014-10-25 14:42)


    96

    duidelijke site, betaalbare prijzen en de service is uitstekend. Echt de moeite waard om te kijken of er iets tussen zit wat je zoekt

    Saskia (2014-09-30 07:19)


    10

    wat een gezellig bedrijf...je bent van harte welkom in hun showroom en het zal je verbazen Betrouwbaar,snel en kwaliteit, en gezellig...de jongens van kast2go doen er alles aan om de klant tevreden te stellen, snelle service is het belangrijkste voor hun. Enigste minpuntje is dat ik lang heb moeten zoeken voor dat ik de kast bastiaan voond met de juiste prijs...dus jongens nog meer reclame maken.

    Peeters (2014-08-28 16:41)


    96

    Prima betrouwbaar bedrijf, goede service en vriendelijke mensen. We ontvingen onze white wash buffetkast met schade die waarschijnlijk was ontstaan door onzorgvuldigheid tijdens het transport. Dit is prima opgelost en binnen 2 weken was de kast omgeruild voor een nieuwe kast zonder discussie. Dit is pas service die verwacht je niet bij een internet bestelling hier kunnen de gevestigde bedrijven nog wat van leren. Koop gerust u meubelen bij deze betrouwbare ondernemers kwaliteit voor een lage prijs.

    George de Wit (2014-08-18 20:15)


    10

    snelle levering, correcte afhandeling,goede service!!!! Goed overzichtelijke internet site,en na je besluit wordt er ook snel gehandeld.

    Dirk Meijer (2014-07-26 13:30)


    10

    Erg tevreden over alles, helaas was de kast (buffetkast bastiaan 210x210 cm wit met teak) niet op voorraad daarom was de levertijd bijna 3 maanden maar in prima staat ontvangen en zodra hij stond waren we het wachten alweer vergeten.

    Rinske (2014-06-29 14:01)


    96

    Als je op zoek bent naar een nieuwe kast, is Kast2Go zeker aan te raden, prachtige kasten tegen zeer scherpe prijzen, geweldige service, eigenaren goed te bereiken, snelle levering, en alles keurig op zn plaats en in elkaar gezet, verpakkingsmateriaal wordt netjes weer meegenomen, alles perfect verlopen.

    Juliette da Cruz (2014-06-21 22:05)


    86

    uiterst tevreden. goed geholpen. ze denken met je mee.

    Trijn Duitscher (2014-06-17 22:49)


    10

    Er werd goed advies gegeven, zeer snel geleverd en de kast werd vakkundig op de juiste plaats gezet. Ik heb best lang gezocht naar een mooie kast en heb hier de perfecte prijs/kwaliteit-verhouding gevonden.

    Wilma (2014-06-10 09:32)


    90

    een heel goed en betrouwbaar bedrijf. Ik heb een zeer goede ervaring met het Kast 2 Go, zowel de service en de klantvriendelijkheid is heel goed.Ze komen hun afspraken zeker na.

    vermeulen (2014-06-08 10:50)


    10

    Kast2go geeft super service. Ze denken met je mee niks is ze teveel. Ik wil Het iedereen aanraden. Wij wonen op ameland en ken inmiddels als 3 mensen die kast hebben gekocht bij hun. Alle kasten zijn mooi, en goede kwaliteit.

    Wilbranda van bavel (2014-05-28 07:34)


    10

    benadering, prijs en aflevering top. prijs en bezorging volgens belofte, vriendelijke mensen

    jac (2014-05-27 18:16)


    90

    in een paar woorden super,gezellig en kwaliteit..dat is kast2go wij zijn in swalmen gaan kijken in hun showroom en je verwacht het niet als je ervoor staat maar bij binnenkomst zie je zoveel modellen kasten dat je de keuze bijna niet kan maken...toen we die wel gemaakt hadden is de kast binnen een paar dagen bezorgt...super service en erg leuk dat ze nu een eigen bus hebben waar hun chauffeur mee helpt om de kast netjes op zijn plaats te zetten

    maria smeets (2014-05-08 19:35)


    10

    optimaal!! perfect!! aantebevelen!!

    Ik woon al 40 jaar in Spanje en vond niet dedkast die ik wilde. Bij kast2go heb ik hem gevonden op de internetsite. De kast staat nu thuis bij mij in Spanje en voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Iedereen die bij mij thuis komt vindt het een prachtkast!! Dit was de eerste keer dat ik wat in Nederland besteld heb en alleen via internetsite gezien heb. Perfecte organisatie van kast2go en korrekte afhandeling!!! Voor herhaling vatbaar!!

    marianne (2014-04-17 16:02)


    46

    Wel mooie kast maar geen garantie

    Ik heb een kast gekocht zat al snel genoeg een grote schuur in de lade moest ik deze terug sture hebbe hun deze gemaakt maar de schuur zat er snel weer in en verf vegen erop ok was ik niet vriendelijk behandeld toen ik met de klacht kwam moest zelf maar beter kijken toen die binnen kwam! Niet dat ze even een nieuw laadje opsturen. En schuifkasten gaan ook stroef!

    Kim (2013-12-12 16:00)


    96

    maken alles waar wat op de site staat

    idd binnen 4 dagen bezorgt,prachtige kast ! en super snelle en goede service kortom een prima plek om een prachtige nieuwe kast te kopen.

    j gremmen (2013-08-15 22:56)


    90

    makkelijk en direct zonder poespas,kwaliteit goed en prijs goedkoop aanrader!! We hebben een kast gekocht bij kast2go en normaal gesproken ben ik niet zo van de beoordelingen op websites maar het zag er al op voorhand goed uit, contact gezocht met kast2go en ondanks dat het internet verkoop is meteen een vertrouwd gevoel. Toch zijn we even weze kijken in swalmen om de kasten te zien en werkelijk dat hadden we ons kunnen besparen. Prima prijs kwaliteits verhouding en kast kon vrij snel geleverd worden. Roy en Roel nogmaals bedankt

    fam scheepers ede (2013-04-24 11:03)


    96

    Zeer tevreden klant

    Bijna twee jaar geleden kochten wij een buffetkast bij Kast2Go. Deze kanjer van 2,5 meter breed! http://kast2go.nl/webshop.php?wid=1&pr=12 Contact was zo gelegd omtrent overleg over bezorging e.d. Omdat we net verhuisd waren hadden we de kast snel nodig, dit was geen probleem. Met een paar dagen werd de kast met een vrachtwagen afgeleverd, de chauffeur heeft de kast samen met mij -in twee delen- naar binnen gesjouwd, ik vergeet het nooit meer, wat een zwaar gevaarte! Maar wat zwaar is, is van goede kwaliteit, dat is onze ervaring na 2 jaar gebruik! Sinds afgelopen week hebben we als klap op de vuurpijl nog eens versteld gestaan van de nette en snelle service. Onze pup had s nachts niet genoeg meer aan zijn eigen bot en was daarnaast aan de kast begonnen, met als gevolg een lelijke beschadiging. Na wat speurwerk op internet, toch besloten om even met Kast2Go te overleggen. Met 5 min hadden we een sms terug dat we zo voor nop een potje verf konden ophalen in dezelfde kleur, gezien de afstand hebben we gekozen om dit te laten verzenden. Uiteraard met de verzendkosten voor onze eigen rekening, het moet niet gekker worden. We raden iedereen die op zoek is naar een degelijke en mooie kast een kijkje te nemen bij Kast2Go.

    Fam Bus (2013-03-18 21:44)


    83

    Goede prijs kwaliteit verhouding en superservice

    Via kast2go eergisteren een kast besteld, vandaag in huis: echt een supersnelle service. De kast staat nu op zn plek: echt een plaatje. Een soortgelijk kast hebben we in meubelzaak hier in de buurt gezien, zij vroegen er alleen 350 euro meer voor. Het is internet en dus afstand tussen koper-verkoper, maar kast2go heeft het gestelde vertrouwen meer dan waar gemaakt. Ik zal ze aanbevelen!

    Dhr van Es (Haarlem) (2013-03-16 19:26)


    93

    prachtige kast kast2go

    schitterende kast ontvangen van kast2go en dit vanuit de luie stoel aangezien we in den haag wonen vonden we de afstand te ver om te rijden maar aangezien ze een duidelijk site hebben durfde we het aan om via internet te bestellen. we hoefde maar een kleine aanbetaling te doen en de rest bij levering zeer netjes geregeld. Dik tevreden over kast2go

    frits (2012-09-27 12:36)


    86

    levering kast2go

    prijs kwaliteit verhouding super, jongens werken vanuit een loods waardoor ze een goede scherpe prijs kunnen afgeven en er word mee gedacht prima service. Vrijdag gaan kijken zaterdag werd de kast al geleverd helemaal prima. simpel systeem kast is goed ingepakt je hoeft de kast maar op elkaar te zetten en de kast staat geen bouwpakket. Mocht u slecht ter been zijn is dat allemaal te regelen met de jongens.

    Gerard (2012-09-13 14:11)


    70

    Buffetkast bastiaan

    De kast werd geleverd door een transport bedrijf die niet spontaan(eerste aanlevering) wilde helpen met naar binnen tillen, letterlijk voor de deur aanleveren (zie voorwaarden) na overleg(tweede aanlevering) werd er geholpen met over de drempel tillen ! Verder met kast2go geen problemen, goed (verpakt) produkt !!

    F van den Elst (2012-06-14 15:05)